logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

Xenon szett

Takarítson meg tízezreket Xenon izzó rendszerrel!

A Xenon lámpák színárnyalata megegyezik a napfényével, így ezek az izzók sokkal természetesebb fényforrást biztosítanak. Emellett a hagyományos halogén izzóknál erősebb a fényük. Az általunk kínált izzók élettartama tízszerese a halogén izzókénak. A Xenon lámpák alkalmazásával az útmegvilágítás erőssége átlagban kétszeres, ezzel összefüggésben hosszabb a bevilágított útszakasz, továbbá egy adott távolságon belül szélesebb a megvilágított útfelület. Gyakorlatilag bármilyen kategóriájú jármű könnyen, átalakítás nélkül felszerelhető termékeinkkel. Sokan nem tudják, hogy nem szükséges kicserélni a fényszórót, csupán a Xenon "izzót" kell a hagyományos halogén helyére szerelni és az elektronikát elhelyezni a motortérben, majd megfelelően csatlakoztatni az autó elektromos rendszeréhez.

Magyarországon jogszabály szerint az utólagosan szerelt Xenon izzókkal rendelkező autók nem vizsgáztathatóak. 

Tekintettel a magyarországi szabályozatlan háttérre, ajánljuk, hogy a jármű műszaki vizsgára történő felkészítése során érdeklődjenek, esetleg cseréljék vissza halogén izzóra a Xenont. Természetesen ehhez sem kiszerelni nem kell az elektronikákat, sem átalakítani nem kell semmit, csupán néhány percet vesz igénybe az izzók cseréje. Igény esetén ezt a cserét kiváló szakembereink is elvégzik!

 

 

Xenon szettjeink nagy választékban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ezek beszerelését rövid határidővel vállaljuk műhelyünkben. Időpontfoglalásért kattintson ide!

 

Termékeinken megtalálható az "E" jelölés, mely garantálja hogy minden Európai Uniós szabványnak megfelel a készülék.
 

Minden munkánkra 3 év garanciát vállalunk.

  • ötször nagyobb fényerő
  • tízszer hosszabb élettartam
  • maximális biztonság
  • kevésbé fárasztó éjszakai vezetés
  • tökéletes gyártástechnológia
  • látni és látszani