Xenon szett

Takarítson meg tízezreket Xenon izzó rendszerrel!

 

A Xenon lámpák színárnyalata megegyezik a napfényével, így ezek az izzók sokkal természetesebb fényforrást biztosítanak. Emellett a hagyományos halogén izzóknál erősebb a fényük. Az általunk kínált izzók élettartama tízszerese a halogén izzókénak. A Xenon lámpák alkalmazásával az útmegvilágítás erőssége átlagban kétszeres, ezzel összefüggésben hosszabb a bevilágított útszakasz, továbbá egy adott távolságon belül szélesebb a megvilágított útfelület. Gyakorlatilag bármilyen kategóriájú jármű könnyen, átalakítás nélkül felszerelhető termékeinkkel. Sokan nem tudják, hogy nem szükséges kicserélni a fényszórót, csupán a Xenon "izzót" kell a hagyományos halogén helyére szerelni és az elektronikát elhelyezni a motortérben, majd megfelelően csatlakoztatni az autó elektromos rendszeréhez.

 

Magyarországon jogszabály szerint az utólagosan szerelt Xenon izzókkal rendelkező autók nem vizsgáztathatóak. 

Tekintettel a magyarországi szabályozatlan háttérre, ajánljuk, hogy a jármű műszaki vizsgára történő felkészítése során érdeklődjenek, esetleg cseréljék vissza halogén izzóra a Xenont. Természetesen ehhez sem kiszerelni nem kell az elektronikákat, sem átalakítani nem kell semmit, csupán néhány percet vesz igénybe az izzók cseréje. Igény esetén ezt a cserét kiváló szakembereink is elvégzik!

 

Xenon szett -jeink nagy választékban állnak ügyfeleink rendelkezésére. Ezek beszerelését rövid határidővel vállaljuk műhelyünkben. Időpontfoglalásért kattintson ide!

 

Termékeinken megtalálható az "E" jelölés, mely garantálja hogy minden Európai Uniós szabványnak megfelel a készülék.

 

Minden munkánkra 3 év garanciát vállalunk.

  • ötször nagyobb fényerő
  • tízszer hosszabb élettartam
  • maximális biztonság
  • kevésbé fárasztó éjszakai vezetés
  • tökéletes gyártástechnológia
  • látni és látszani

 

 

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

iBlue Smart Gate

iBlue Immobilizer

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999