logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

Webasto állófűtés

Nincs több fagyoskodás

Webasto állófűtés

Mit szólna hozzá, ha a hideg napokon is kellemesen meleg autóba szállhatna be és nyugodtan indulhatna útnak? Nincs több fagyoskodás, nincsenek elgémberedett ujjak, hideg ülések, hiszen az utastér hőmérséklete már induláskor ideális. Webasto fűtéssel már a beszállás pillanatában élvezheti a meleget, mivel még indulás előtt felmelegíti az autó vízkörében lévő hűtővizet. A meleg ezután a jármű saját ventilátorain keresztül áramlik az utastérbe, és nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de a lefagyott ablakokat is leolvasztja. Használata egyszerű és kényelmes, előre meghatározott időpontra is beprogramozható, de a szobából távirányítóval vagy akár telefonhívásra is bekapcsolható. A Webasto fűtés nyáron is hasznos, hála az állóhelyzeti (álló motor mellett történő) szellőztetésnek. A készülék kiszívja a napon felhevült jármű utasteréből a felmelegedett levegőt.

Óvja járművét és környezetét a Webasto állófűtéssel!

Minden hidegindítás megterheli a motort, az eközben fellépő kopás pedig rövidíti a motor élettartamát. Az előmelegített motor jóval kevesebb üzemanyagot fogyaszt és kétharmadával kevesebb káros anyagot bocsát ki, ezáltal kevésbé terheli meg környezetünket. A Webasto állófűtés nemcsak a jármű belső terét, hanem a motort is előmelegíti, így a motor mindig gond nélkül indul.

 


 

Átlátszó ablakok, nagyobb biztonság

Egy felmérés tanulsága szerint télen a legtöbb gépjárműbaleset az indulástól számított 15 percen belül következik be. Az okok között leggyakrabban a megnövekvő reakcióidő és az átláthatatlan ablakok szerepelnek. Utazás közben az ablakok tisztogatása állandó veszélyhelyzetet jelent. Az Ön járművének ablakai is jegesednek, belülről pedig párásak? Webasto állófűtéssel már az indulás pillanatától tökéletes a kilátás az autóból, és többé nem kell a lefagyott ablakokat fáradtságos munkával lekaparnia. Ezzel értékes időt takaríthat meg. Sőt, a befagyott zár is a múlté. A Webasto állófűtés gondoskodik róla, hogy a hideg évszakokban se kelljen a komfortot nélkülöznie.

 

Előmelegített autó gombnyomásra

Bármilyen igényei vannak, a Webasto Önre bízza, hogy miként szeretné irányítani fűtését. Az állófűtést, az állóhelyzeti szellőztetést és ezek időtartamát előre beprogramozhatja, de a készüléket akár a telefonjáról is bekapcsolhatja. Mindegy, hogy vezetékes vagy mobilhálózatról indítja a hívást, a Thermo Call használata gyerekjáték, és beszálláskor kellemes hőmérséklet várja majd.

Webasto állófűtés három lehetőséget is biztosít:

  • Programozható órát
  • Telestart T80 T100 (LCD) távirányítót
  • Thermo Call TC1 telefonos egységet

 

Fűtött ülések, tökéletes komfort

A gyárival megegyező paraméterű utólagos ülésfűtést kínálunk autója első- és hátsó üléseire. Az új generációs fűtőbetét rendkívül vékony, elasztikus kivitelű, könnyen felveszi az ülés formáját. Megnövelt teljesítménye gyors felmelegítést biztosít. A termosztátos vezérlés 27° alatt bekapcsol 36° fölött kikapcsol, és tartja a hőmérsékletet. A laminált betétek öntapadó ragasztócsíkjaival könnyen és gyorsan a kárpit alá rögzíthetők. A csomag kábel szettel és világítós, formatervezett kapcsolókkal ellátott 2 pár fűtőelemet (2 hátrész + 2 ülőrész) tartalmaz.