A Brodit története - Több mint Harminc év tapasztalat

A Brodit rendszert Ebbe Johansson gondolta ki 1983 júniusában, amikor a taxijában ülve az a kép villant fel előtte, hogy a készülék kézben tartása nélkül telefonon beszél. Néhányan még biztos emlékeznek a régi mobiltelefonokra: nem voltak a maiakhoz képest olyan formásak és könnyen kezelhetőek. Kagylójával együtt inkább 17 kiló körüli, téglaszerű aktatáskákra hasonlítottak! Ebbe Johansson szükségét látta egy egyszerűbb megoldásnak, hogy a kényelmesség érdekében a telefonkagylót a vezető üléséhez közel lehessen elhelyezni. Ennek eredményeképp született meg a ProClip, mely máig piacvezető az általa megteremtett kategóriában.

Azóta több ezer különböző modellt és megoldást fejlesztettek ki a világ majdnem minden gépjárműve számára. A célok egyike volt a könnyű üzembe helyezés, anélkül, hogy az autóban bármiféle lyukat kellene fúrni vagy abban kárt okozni. Továbbá a Brodit, Holdereket, tartókat készít okostelefonokhoz, tabletekhez, mobiltelefonokhoz, GPS- és multimédiás eszközökhöz.Jelenleg a Brodit AB több mint 150 embert foglalkoztat, több mint 30 országba exportálja termékeit. Magyarországon 20 éve 1999-tól képviseljük a Brodit céget.

A Brodit filozófia

A Brodit számára mindig a vevő az első. A vásárlóinkkal szoros együttműködésben dolgozunk és fejlesztünk egyéni termékeket, hogy kielégítsünk minden igényt. Mivel egyéni tervezést és termékfejlesztést kivitelezünk, nem kell megállapodnunk a termékek tulajdonságait illetően. A házon belüli termelésnek köszönhetően teljes mértékű kontrollt gyakorolhatunk az előállítás minden szintjén, egyben a legjobb minőségről is gondoskodva. Egy gyártóvonalas kézzel készített vagy elképzelt terméket is, akár kis mennyiségben is le tudunk gyártani.

A Brodit 30 éves pályafutása alatt egyéni tudást fejlesztettünk ki, engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel!
 

 

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999