logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

A Brodit története

Több mint Harminc év tapasztalat

Az Euro-Alarmot 1989-ben azzal a céllal alapítottuk meg, hogy kialakítsunk egy igazán ügyfélorientált és kitűnő minőségi szolgáltatásokat nyújtó vállalkozást. 1999-ben megkaptuk a svéd Brodit termékek magyarországi képviseleti jogát. A Brodit céget 1983-ban alapították és egy svéd kisvárosban, Karlsborgban található. ProClip termékük segítségével a világ jelentősebb autómárkáinál fúrásmentesen megoldható a különböző eszközök (pl. telefon, PDA, multimédia, stb.) rögzítése. Kizárólag kiváló minőségű riasztók, Brodit holderek, Webasto álló helyzeti fűtések, Xenon rendszerek, My Shaldan illatosítók, Nokia és Parrot kihangosítók és ülésfűtések forgalmazásával foglalkozunk. Vevőink elvárásait, igényeit teljes mértékben figyelembe vesszük és maximálisan próbáljuk kielégíteni.

A Brodit filozófia

Legfőbb filozófiánk, hogy befektetni csak kiváló minőségű termékekbe szabad, ezért ügyfeleinket is kizárólag csúcsminőségű svéd termékekkel szolgáljuk ki. Célunk, hogy az ügyfeleinkkel fenntartott kapcsolatunk valódi együttműködés legyen. Több éves tapasztalattal és a megfelelő végzettségű szakemberekkel mindig gyors, rugalmas és megbízható megoldásokkal állunk meglévő és leendő vevőink rendelkezésére. Természetesen minden munkánkra 3 év garanciát is vállalunk.

Törekvéseink elérése érdekében rendkívül lényegesnek tartjuk a folyamatos szakmai és minőségi fejlődést, a legkorszerűbb technológiák folyamatos nyomon követését, alkalmazását. Ennek érdekében és figyelembe vételével, folyamatos beruházásokkal bővítjük technikai eszközeinket, képzési programokon és szakmai konferenciákon veszünk részt.

A Brodit 37 éves pályafutása alatt egyéni tudást fejlesztettünk ki, engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel!