logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

Autóriasztók

Autóriasztók választéka

SCIMITAR RCA-Vesa MkII

TÜV és MABISZ által minősített, csúcsminőségű, távirányításos, riasztóval egybeépített indításgátló. A mikroprocesszorral vezérelt gépkocsi riasztó és indításgátló, beépített központi zár vezérléssel, mely a nemzetközileg szabadalmaztatott code-hopping chipet alkalmazza a lehető legmagasabb biztonsági szint elérése érdekében. A kocsit az indításgátló, külső felületét és belső terét a riasztó védi. A biztonságot fokozza az opcionális rablásgátló.

Rendelhető érzékelők

  • ultrahang térvédelem
  • digitális emelésérzékelő
  • mikrohullámú érzékelő

  

SCIMITAR RCA

Távvezérlő

Járművenként maximum 4 db távvezérlőt biztosítunk, 10 19 mennyiségű ugrókóddal. Az RCA átkódolásával használhatatlanná válnak az ellopott vagy elvesztett távvezérlők. Másolatot csak a mester távirányítóról szigorú szabályok betartásával tudunk készíteni. Szabadalmaztatott segédaljzata lehetővé teszi, hogy a távkapcsoló aljzatba való csatlakoztatással, kézzel kapcsolja ki a riasztót. Indításgátló: 3 létfontosságú áramkört szakít meg, automatikus élesedés a gyújtás kikapcsolásakor, így a járművet másolt indítókulccsal sem lehet elindítani. Formatervezet, cseppvízálló digitális távirányító.

Riasztó

Riasztást ad bármely ajtó, csomagtér és motorháztető kinyitásakor, ha megemelik vagy nekiütköznek a járműnek, valamint ha az utastérben mozgást érzékel. A gyújtáskapcsoló átkötése esetén azonnal riasztást ad hang és fényjelzéssel. Riasztási memória rögzíti, hogy melyik bemenetről érkezett a riasztás. A nemzetközi biztonságtechnikai szabványnak megfelelően vezetékezése egységesen fekete.

Rablásgátló

Amennyiben a vezetőtől elveszik az autót pl. egy piros lámpánál, a gépjármű pár száz méteren belül leáll (programozható szolgáltatás).

Előzze meg a tolvajokat!

Zárt ajtók esetén a motor beindítása automatikusan zárja a központi ajtózárat. Ez megakadályozza pl. piros lámpánál a csomagtér vagy az ajtók kinyitását. A motor leállítása után a központi zár kinyílik. A korszerű légzsákvezérlő elektronika baleset esetén automatikusan kinyitja a központi zárat (programozható szolgáltatás).

COBRA AK4626 CAN BUS AUTÓRIASZTÓ

Gyári távirányítóról kezelhető modul riasztó CAN-BUS és PLIP vezérléssel.  Szíréna és kürt opcionálisan állítható. Az autó belső ultrahangos mozgásérzékelővel is ellátható. A risztaó rendelkezik gyujtásblokkolóval. A riasztót PIN kóddal lehet hatástalanítani. 
 

COBRA AK4625 WIRELESS CAN BUS AUTÓRIASZTÓ

Gyári távirányítóról kezelhető modul riasztó CAN-BUS és PLIP vezérléssel. A készülkhez tartozik saját akkumlátoros sziréna, illetve belső térbe szerelhető ultrahangos mozgásérzékelő. A riasztó gyujtásblokkolóval van felszerelve, és PIN kóddal lehet hatástalanítani.CERBEROS BLUETOOTH LOPÁSGÁTLÓ RENDSZER

Mobil eszközzel működtethető bluetooht-os lopásgátló rendszer. A telepített lopásgátló automatikusan működik. Amennyiben a járművet megközelítjük úgy hogy a készülékünk nálunk van úgy automatikuson kiold, majd mikor távolodunk el a autónktól automatikusan élesít. A Cerberos komplex védelem lezárja a motorteret, tiltja az önindítót

, kiépítéstől függően reteszeli a váltót, és a kuplungot. Amennyiben bluetooth eszközünk nem áll rendelkezésünkre vagy lemerült ebben az esteben is tudjuk inaktiválni a riasztót méghozzá manuálisan a telepített kódunkkal.


Időpont foglalásért kattintson ide!