Klíma feltöltés

Tudta Ön, hogy klímaberendezéseit rendszeresen kell tisztítani és feltölteni? Érezte már, hogy nem hűt eléggé a klímája? Ennek egyik oka a nem megfelelő karbantartás lehet. Forduljon hozzánk, hogy Ön is hűvösben utazhasson a forró nyári napokon is.

 

Ön elvégezte már az idei 4 pontos ellenőrzést?

1. MŰKÖDIK A KLÍMA? Az autóklíma berendezés évente a hűtőközeg akár 20%-át is elveszítheti, amely nagy mértékben befolyásolja a rendszer működését.

2. ÁTVIZSGÁLÁS. Használt klímaberendezés esetén javasoljuk a klíma szezon előtti, évente legalább egyszeri, klíma szakszervizben átvizsgáltatni a rendszert a nagyobb meghibásodások elkerülése érdekében.

3. FERTŐTLENÍTÉS. Javasolt évente fertőtleníteni(gombátlanítani) a rendszert a légúti megbetegedések elkerülése érdekében. Elkerülhetetlen, hogy a kicsapódó kondenzvízben ne telepedjenek meg gombák,amelynek szaporodásához a csepptálca és környéke ideális táptalajt biztosít. A légbefúvó motor ezeket a spórákat az utastérbe juttatja és légúti problémákat okozhat. Fertőtlenítés Ozon technológiával: 9900,- bruttó

4. TISZTÍTÁS. Rendszeresen tisztítatni kell a klíma hűtőt! Az elkoszolódott hűtő esetén nem képes a forró gázt lehűteni. Nagymértékben romlik a klíma hatásfoka, nő a jármű fogyasztása. Erős szennyeződés esetén a gáz nyomása eléri a kritikus értéket és a rendszer vészleállását okozza. Ez főleg a korszerű turbó motoros autókat érinti, ahol a klíma hűtő, intercooler, vízhűtő egymás mögé kis hézaggal van szerelve. A hézagokban megáll a kosz és nem engedi át a levegőt, ami az egész hűtését végzi. Kis sebességnél, dugóban araszolva bekövetkezik a klíma vészleállása.

 

1995 óta foglalkozunk klíma javítással, feltöltéssel. Szakembereink professzionális technikánk segítségével feltöltik műhelyünkben vagy akár az Ön telephelyén az autója, munkagépe klímáját. Cégünk egy digitális klímaközponttal végzi a rendszerek vizsgálatát, töltését, amely minden környezetvédelmi előírásnak megfelel. Beavatkozás előtt minden esetben konzultálunk ügyfeleinkkel a klíma előéletével kapcsolatban.

 

Érdeklődjön ajánlataink iránt!

 

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999