logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

GPS Rendszerek

GPS választék

Novsky Nova GPS

Gépjármű védelem felsőfokon. A korszerű technika megfelelő védelmet biztosít a nagy értékű gépkocsik számára. A rendszer automatikusan működik, kényelmi funkciói teljesek, és az emberi tényezőkből adódó hibalehetőségeket is minimalizálja. Kezelése egyszerű, karbantartást nem igényel. 5 éves tapasztalattal rendelkezünk a fenti eszköz beszerelésében. A berendezés nem zavarja az autó elektromos rendszerét, korszerű felépítése miatt az energia fogyasztása is minimális, és akár 2 hét állás sem meríti le az akkumulátorát.


Behatolás elleni védelem!

Ha a gépkocsi fedélzeti GPS rendszere bekapcsolt állapotban van, a jogtalan ajtónyitáskor a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a környezetet, és erről azonnal értesíti a diszpécserközpontot is. A gépkocsi tulajdonosa az eseményről automatikus SMS üzenetet kap (PAGER funkció).


Illetéktelen gépkocsi használat

Minden indításkor a GPS egység kéri a gépkocsi vezetőjét, hogy azonosítsa magát, hogy jogosult-e a gépkocsi használatára.


Az azonosítás történhet:

  • Dragon közelítő kártyával, ami már tartalmazza a billentyűzetet is.
  • PIN kóddal, billentyűzet segítségével Rejtett kapcsolóval  
  • Ha az azonosítás rövid idő belül nem történik meg, a GPS egység csendes riasztási jelet küld a felügyeleti központba.


Rablás védelem

Minden járó motornál történő - vezető oldali - ajtónyitáskor a GPS egység kéri a gépkocsi vezetőjét, hogy azonosítsa magát, hogy jogosult-e a gépkocsi használatára. Az azonosítás a jogtalan gépkocsi használattal megegyezően történik.


Vontatás elleni védelem

A gépkocsi GPS egysége bekapcsolt állapotban rögzíti helyzetét, és az ettől történő jelentős elmozdulás esetén riasztási jelet küld a felügyeleti központnak. Emelésérzékelő beépítésével a rendszer hatékonysága fokozható és egyben a kerekek védelmét is biztosítja.


Belső térvédelem

Belső térvédelmi modul telepítése esetén a gépkocsi feltörésekor jelzést küld a felügyeleti központnak, illetve SMS üzenet formájában értesíti a tulajdonost.


Akkumulátor töltöttségét felügyelő rendszer

Az egység folyamatosan figyeli a gépkocsi akkumulátorának töltöttségi állapotát, jelentős gyengülés esetén értesíti a felügyeleti központot, illetve a gépkocsi tulajdonosát.


GSM kommunikáció blokkolására kialakított védelmi rendszer

Jelenlegi ismereteink szerint Magyarországon a GSM hálózat helyi blokkolásával még nem vittek el gépkocsit. A Navsky Nova GPS azonban megelőzi az autó tolvajokat, mert egyedülálló rendszere felismeri a blokkoló rendszer használatát, és intelligens védelmi programja megakadályozza a gépkocsi elvitelét, illetve segíti a gépkocsi megtalálását.


Naplózás

A gépjármű útvonalának naplózása mozgás közben történik. Beállítható mintavételi sűrűséggel (például: 5 perces sűrűségnél 2 hónapig) tárolható a gépjármű pozíciója, az adatok bármikor számítógépre letölthetők, az erre alkalmas szoftverrel elektronikus menetlevél készíthető.


Közlekedés biztonság

A berendezés megbízhatóan és legális módon jelzi előre a traffipaxot a BRFK által ellenőrzött területeken. A sebességmérő készüléket érzékelve fény és hangjelzést ad a vezetőnek.

 

Webbase GPS

GPS-es való idejű járműkövetés. A Webbase szoftverének köszönhetően valós időben követhetjük jármüvünket. Emellett a választott szoftvercsomag alapján nem csupán a jármű pozíciót határozhatjuk meg, hanem vezethetünk elektronikus menetlevelet, illetve automatikus riasztó funkcióval van ellátva minden telepített rendszer. Ezért kimondottan tudjuk ajánlani a flottákkal rendelkező vállalkozóknak, vállalatoknak. Ezen funkciók mellett a GSM hálózaton keresztül a diszpécser kommunikálhat a sofőrökkel is ingyenesen. 

Cégek számára a személyre szabott műholdas flottakövető rendszer segítségül lehet az üzemanyag lopások megakadályozásában is, hiszen valós időben nyomon tudjuk követni a sofőrök útvonalát.