logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

Váltózár

Extra védelem

A váltózárak extra védelmet nyújtanak az autó tolvajok ellen, ugyanis ha tolvajok még képesek is az utastérbe bejutni és akár el is indítani az autót, a változár megakadályozza hogy el tudjanak indulni vele. Emellett nem elhanyagolandó szempont a riasztó hatása, ugyanis az auto tolvajok mielött feltörnének egy autót alaposan szemügyre veszik, amennyiben azt látják, hogy az autó fel van szerelve váltózárral elég nagy a valószínűsége, hogy meg sem próbálják feltörni, ugyanis elvinni semmi képpen sem tudnák. 

 

Működése

A zár váza egy nagy szilárdságú acél keret. Ehhez a kerethez hegesztik a zárat rejtő zárt acél tokot, mely megvédi a speciális, biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés).

A váltózár manuális váltók esetén "hátramenet", automata váltók esetében pedig "parkoló" állásban rögzítik a váltót. Az váltózár beszerelése során az autó egyéb alkatrészei nem sérülnek az eredeti "gyári" állapot és ezzel együtt a garancia sem sérül. Az utastér látványát nem zavarja a berendezés, ugyanis az egyetlen változás ami látszik egy apró zár a váltó alatt. 

 

Időpont foglalásért kattintson ide!