logo
+36 30 931 09 99 info@euroalarm.hu 1044 Budapest, Bezerédi u. 24.

Egyéb tartók

Speciális tartók

Kerképáros tartók

Kerékpárunkra is könnyedén felszerelhetünk telefon készülék tartót. Így az fix pozícióban könnyen elérhető és jól látható helyen lesz a kormányon. 

Talpazati tartók

A talpazati tartók nehezebb készülékekhez készített tartók ennek megfelelően nagyobb stabilítást biztosítanak és nagyobb a teherbírásuk. Olyan helyekre ajánljuk ahol magasabb az igénybevétele az eszközöknek, pl hajók, vitorlások, munkagépek, traktorok, targoncák, stb. Emellett fix asztali tartóként is lehet használni, üzletekben, kiállításokon, konferencia termekben. A tartókat szinte bármilyen eszközzel lehet használni, pl. tabletek, telefonok, fizető terminálok, mobil számítógépek, scannerek, rádiók, navigációs eszközök, nyomtatók.
Teljesen egyedi megoldások is kialakíthatóak a tartókkal ugyanis a különböző típsok különböző részei kombinálhatóak így az egyedi igényeknek megfelelően alakíthatók a tartó berendezések. 

Állítható tartók

Mivel manapság sokan használják készülékeiket különféle tokokkal borításokkal, így nehéz típus specifikus tartókat készíteni, éppen ezért a Brodit megalkotta az állítható tartók termékcsaládját. Bármilyen telefont, tabletet el lehet helyezni bennük még a hozzájuk vásárolt különféle típusú tokokkal is. Az egyetlen dolog amire figyelni kell a tartók méretbeli behatárolása. Az eszközünkhöz megfelelő méretű tartót kell választani. A tartók úgy lettek megtervezve hogy szabad helyet biztosítsanak a készülékeken levő hangszóróknak illetve a készülékekhez tartozó kábeleknek

 

MultiStand

Több funkciós tablet tartó, mellyel bárhova kényelmesen félig döntött pozícióba helyezhetjük a tabletünket, vagy akár feltehetjük a falra is.