Híreink

Sony Xperia Z3 Compact

Sony Xperia Z3 Compact

A Brodit most speciális kialakítású tartókat ajánl töltési lehetőséggel illetve anélkül. Az aktív tartók elérhetőek kétféle verzióban: szivargyújtós kábel, és fix bekötéssel.

Sony Xperia Z Ultra

Sony Xperia Z Ultra

Tartsa Sony Xperia Z Ultra típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben. 

Samsung Galaxy Note PRO 8.4

Samsung Galaxy Note PRO 8.4

Tartsa Samsung Galaxy Note PRO 8.4 típusú tabletjét aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Samsung Galaxy S Duos 2

Samsung Galaxy S Duos 2

Tartsa Samsung Galaxy S Duos 2 típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Sony Xperia Z2

Sony Xperia Z2

Tartsa Sony Xperia Z2 típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Samsung Galaxy Tab 4 10.1

Tartsa Samsung Galaxy Tab 4 10.1 típusú tabletjét aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Tartó felszerelések

Tartó felszerelések

A felső kar segít tökéletesen helyben tartani a készüléket. A kar teljesen állítható így az könnyedén illeszkedik bármilyen készülékhez. Tökéletes megoldás kerékpárok kormányára felszerelve. 

Meglátogattuk a Broditot Svédországban

Meglátogattuk a Broditot Svédországban

Nemrégiben látogatást tettünk a svéd partnerünknél a Brodit-nál. Hihetetlen élmény volt azt látni, hogy mennyire máshogy működnek a dolgok náluk és milyen más mentalitással állnak a munkához, vagy akár a mindennapi teendőkhöz. 

Samsung Galaxy Tab 4 8.0

Samsung Galaxy Tab 4 8.0

Tartsa Samsung Galaxy Tab 4 8.0 típusú tabletjét aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

LG G3

LG G3

Tartsa LG G3 típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999