Híreink

 

Samsung Galaxy Note 7 tartók

Samsung Galaxy Note 7

Tartsa Samsung Galaxy Note 7 típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. A telefon könnyedén a tartóba helyezhető illetve az autóból kiszállva könnyen ki tudjuk venni és magunkkal vihetjük. A csuklónak köszönhetően bármilyen pozícióba fordíthatjuk a készülékünket, így az mindig jól látható lesz.

 

iPhone 6S kábelbeszorítós tartók

Miután megjelent az új iPhone 6S, hamar felfedeztük, hogy bár a telefon belefér a tartóinkba, az Apple úgy döntött, hogy a Lightning kábelt megváltoztatja, és így vastagabb lett. Emiatt a kábelbeszorítós tartóinkba nem fér bele a kábel, ezért hamar elkezdtünk fejleszteni a hozzá tartozó tartókat.

Aktív tartók egyenes kábellel

Aktív tartók egyenes kábellel

Az új egyenes kábellel szerelt PDA-khoz tartozó aktív tartóval nem feltétlen szükséges a műszerfalhoz közeli szivargyújtó csatlakozóba dugnod a töltőt, így akár bármelyik másik aljzatban lehet tölteni a készüléket. A kábel 150 cm hosszú, így a legtöbb 12/24V-os kimenetet eléri.

iPhone 6 és 6+, Otterbox Defender tokhoz

iPhone 6 és 6+, Otterbox Defender tokhoz

Tartsa iPhone 6 és 6+ típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. A tartó az Otter Defender tokban tartott készülékekhez alkamas. A készülék könnyedén a tartóba helyezhető illetve az autóból kiszállva könnyen ki tudjuk venni és magunkkal vihetjük. A csuklónak köszönhetően bármilyen pozícióba fordíthatjuk a készülékünket, így az mindig jól látható lesz.

Bluebird BM180

Bluebird BM180

Tartsa Bluebird BM180 típusú telefonját Brodit autós tartóban. Passzív és aktív változatban is elérhető, így készüléke mindig jól látható és könnyen elérhető helyen lesz. Az aktív tartók szivargyújtós változatban és fix bekötéssel érhetőek el. A csuklónak köszönhetően könnyen a megfelelő pozícióba állíthatja telefonját. Csatlakoztassa tartóját a műszerfalra szerelhető Brodit ProClip-hez. 

Motorola Moto G (2nd Gen)

Motorola Moto G (2nd Gen)

Tartsa Motorola Moto G típusú telefonját aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. A telefon könnyedén a tartóba helyezhető illetve az autóból kiszállva könnyen ki tudjuk venni és magunkkal vihetjük. A csuklónak köszönhetően bármilyen pozícióba fordíthatjuk a készülékünket, így az mindig jól látható lesz.

Műszerfalra szerelhető ProClip-hez tartozó tartó!

Asztali aktív tartó 4 készülék számára

Asztali aktív tartó 4 készülék számára

Tökéletes aktív tartó négy készülék számára. Kezdje a napját irodájában teljes töltöttségű készülékeivel. A tartóval könnyen elérhető helyen lehet készüléke, az egész nap folyamán.

Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-T800, T805

Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-T800, T805

Tartsa Samsung Galaxy Tab S 10.5 SM-t800, T805 típusú tabletjét aktív tartóban, így az mindig teljesen fel lesz töltve miközben úton van. Az aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve fix bekötéssel, mely során a kábel a műszerfal mögé van eldugva így az nem lóg az utastérben.

Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 tartók, töltési lehetőséggel

Samsung Galaxy Tab PRO 10.1 tartók, töltési lehetőséggel

Tartsa Samsung Galaxy Tab-ját aktív tartóban, miközben úton van, így készüléke mindig megfelelően töltött állapotban lehet. Az aktív tartók elérhetőek szivargyújtós változatban, illetve diszkrétebb fix installációval, mely során a táp kábel a műszer fal mögé van rejtve, így az nem lóg szabadon az utastérben. 

Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3

A Brodit most speciális kialakítású tartókat ajánl töltési lehetőséggel illetve anélkül. Az aktív tartók elérhetőek kétféle verzióban: szivargyújtós kábel, és fix bekötéssel.

A tartók semmilyen funkcióban nem korlátozzák a telefon használatát. Kábel csatlakoztatható a telefonhoz mialatt a tartóban illetve a kamera is használható.

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999