Az Euro-Alarm

1989-ban létrehoztuk a Scorpio autóriasztók hazai beszerelő bázisát, 1991-től pedig épületriasztók telepítésével is el kezdtünk foglalkozni. Ezzel egyidejűleg a legnagyobb biztosító budapesti és pest-megyei kirendeltségeinek vagyonvédelmét is elláttuk. A St. LLumar üvegfilmgyártó céggel létrejött kapcsolatnak köszönhetően üvegfelületek biztonsági és hővédő fóliázásával, valamint autókban (ALEX, DIAVIA) és épületekben használt split klímák beszerelésével, forgalmazásával és szervizelésével bővítettük tevékenységi körünket. A mobiltelefonok elterjedésével kihangosító-berendezések beszerelését végeztük a Westel hivatalos beszerelő partnereként, és elsőként az országban helyszíni szerelést is biztosítottunk ügyfeleinknek.

1999-ben megkaptuk a svéd Brodit termékek magyarországi képviseleti jogát. ProClip termékük segítségével a világ jelentősebb autómárkáinál fúrásmentesen megoldhatók a különböző eszközök (pl. telefon, PDA, multimédia, stb.) rögzítése. Ügyfeleink kényelmi igényeit figyelembe véve a Webasto Hungária hivatalos beszerelőjeként álló helyzeti fűtések beszerelésével is elkezdtünk foglalkozni, a Secret Control GPS-sel pedig műholdas gépjárművédelmet és logisztikát is biztosítunk ügyfeleinknek.

2006-ban a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával minőségirányítási rendszert vezettetünk be. Komplex szolgáltatásokat nyújtunk az alábbi területen:

  • GSM telefonok beszerelése, helyszíni kiszállással
  • PDA navigáció Magyarországon is
  • Riasztó, GPS, vagyonvédelem
  • Klimatizálás gépkocsikban, épületekben

Kövessen minket a Facebook-on is!

    Csatlakozzon hozzánk           a Facebook-on, hogy             elsőként értesülhessen         legfrissebb hírenkről,             akcióinkról!

Vásárlási információk

EuroAlarm: Brodit kis- és nagykereskedelem,
webshop, klíma- és riasztószerelés
info@euroalarm.hu | tel: +36 1 4 350 430 | mobil: +36 30 9 310 999